Työnäytteet ja asiakastarinat.

Teemme töitä, jotta suomalaiset yritykset saisivat ansaitsemaansa näkyvyyttä ja parempia tuloksia verkon avulla. Täältä löydät tuoreimmat työnäytteet. Tsekkaa myös mitä asiakkaat meistä sanovat ja villien verkkosivukonseptien idealabra.

Voit vierittää sivua.
Valu Search etusivu desktopRayo desktopMintly etusivuNetplaza verkkosivutAsiakascase etusivun suunnitelma
Valu Search mobiiliRayo mobileMintly verkkosivut mobiilinäkymäNetplaza verkkosivut mobiiliAsiakascase etusivun mobiilinäkymä

Valu Search

Valu Search on edistyksellinen hakutoiminto. Uutta brändiä ja verkkosivuja ei lähdetty luomaan otsa kurtussa.

Tutustu työhön

Rayo 3DToothFill

Rayo 3DToothFill:n tavoitteena on parantaa miljardien ihmisten elämää. Saimme antaa panoksemme tähän tavoitteeseen verkkosivujen osalta.

Tutustu työhön

Mintly

Mintly on huipputaitava ja mukava tietoturvaosaaja. Haasteemme oli suunnitella sivusto, joka on rento olematta epäammattimainen.

Tutustu työhön

Netplaza

Netplazan verkkosivuille rakennettiin mm. palveluvalitsin ja helppokäyttöinen toiminto erilaisten sisältöjen rakentamiseen.

Tutustu työhön

Volter

Volterin vanhat valmispohjan päälle rakennetut verkkosivut todettiin liian kankeiksi ja vaikeakäyttöiseksi. Tarvittiin raikkautta, nopeutta ja yksinkertaisuutta.

Tutustu työhön

Asuntokolmio

Asuntokolmio haastoi meidät rakentamaan erilaisen ja omaperäisemmän verkkosivuston, joka tekisi selvän pesäeron Oulun alueen kilpailijoihin.

Tutustu työhön

Fitter

Fitter valmistaa räätälöityjä ruokia treenaajille ja urheilijoille. Konsepti on täysin uniikki Suomessa: annoksien ravintoarvot kaloreineen ja proteiineineen pystyy itse valitsemaan. Sapuskat toimitetaan asiakkaan valitsemalle kuntosalille.

Tutustu työhön

Muita toteuttamiamme verkkosivuja:

Asiakkaatkin tuntuvat tykkäävän.