Verkkokaupan avulla yrityksesi on aina auki

Sivututka toteuttaa yrityksellesi kaikissa laitteissa toimivan ja tyylikkään verkkokaupan

Pyydä tarjous Lue lisää

Räätälöity verkkokauppa yrityksellesi

Verkkokaupan avulla voit laajentaa yrityksesi liiketoimintaa kokonaan uudelle tasolle. Verkkokauppa myy silloinkin, kun liikkeesi on suljettu. Sen vuoksi verkkokaupan perustaminen on erinomainen tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja lisätä yrityksesi myyntiä.

Sivututka toteuttaa yhteistyössä kanssasi yrityksesi näköisen verkkokaupan, johon asiakkaiden on helppo tulla ostoksille. Kaupan sisältö räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

WordPress verkkokauppa on maailman monipuolisin alusta

WordPressin suosittu WooCommerce verkkokauppa-alusta soveltuu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten verkkokaupaksi. WordPress verkkokaupasta löytyy kaikki tarvittava kaupankäynnin aloittamiseen verkossa:

WooCommerce tekee WordPressistä verkkokauppa-alustan. Näin WordPressin helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys ja responsiivisuus ovat käytössä myös WooCommerce kaupassa.

Saat jokaisesta asiakkaan tekemästä tilauksesta tiedot välittömästi sähköpostiisi. Lisäksi käytössäsi on monipuolinen tilausten hallintajärjestelmä.

WooCommerce verkkokauppaan voit tehdä muutoksia muutamalla klikkauksella. Tuotteet ja tilaukset ovat selkeästi esillä ja helposti hallittavissa.

Verkkokaupan raporteista näet mm. myynnin määrän, ostohistorian ja varastotilanteen samasta näkymästä.

Verkkokauppaan voidaan ottaa käyttöön monipuolinen varaston hallinta. Kauppa osaa ilmoittaa sähköpostilla varaston vähiin käymisestä tai tuotteen loppumisesta.

Tuotteisiin voidaan lisätä kustomointivaihtoehtoja, kuten esim. koko- tai värivalinta. Näille vaihtoehdoille voidaan asettaa omat hinta- ja muut tarvittavat tiedot.

WooCommerceen voidaan integroida kaikki Suomen suosituimmat maksumuodot, kuten verkkopankki- ja korttimaksut.

WooCommerce on ilmainen alusta, eikä siitä synny ylläpitokustannuksia.


Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Toki voisimme puhua vaikka koko päivän verkkokauppapalvelustamme, mutta ketä kiinnostaa kuulla lisää myyntipuheita? Tutustu referensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme.