Fitter kotisivut

Avaa sivusto

Haastava ja tarkkaan räätälöity nettisivuprojekti vedettiin mallikkaasti maaliin aikataulussa. Fitterin monimutkaisen verkkokaupan luominen onnistui hyvin. Pieniä lisätöitä teetettiin varmaan päivittäin sitä mukaa, kun projekti eteni ja tiesimme mitä todella tarvitsimme. Sivututka hoiti nämä kaikki todella nopealla vasteajalla.

Brändityö tehtiin kanssa Sivututkalla ja siitä tuli loistava ja katu-uskottava. Varsinkin alkupään Core-harjoitus jäi mieleen ja loi pohjan kaikelle viestinnällemme ja näkyvyydellemme ulospäin.

Pitää mainita vielä konkreettinen seikka: eräs kuntosaliasiakkaamme todellakin teki valinnan meidän ja kilpailijamme välillä vain meidän nettisivujemme uskottavuuden takia. Kilpailijalla ne olivat hutaisemalla tehty ja vaikka heidän kokemus markkinoilla oli moninkertainen, me saimme asiakkuuden.

– Lauri Rauhala, CEO Fitter Oy

Asiakas

Fitter valmistaa räätälöityjä ruokia treenaajille ja urheilijoille. Konsepti on täysin uniikki Suomessa: annoksien ravintoarvot kaloreineen ja proteiineineen pystyy itse valitsemaan. Sapuskat toimitetaan asiakkaan valitsemalle kuntosalille.

Verkkosivustoon nojaavana bisneksenä teknologian täytyi olla tip top kunnossa. Jättiprojektiin kuului verkkosivujen ja kauppatoimintojen lisäksi brändin suunnittelu kohderyhmän määrittelystä arvolupaukseen ja logosuunnittelusta printtimateriaaleihin. Haastavuutta tästä projektista ei jäänyt puuttumaan!

Tavoitteet

 • Fitterin brändäys ja brändiin sopivien materiaalien suunnittelu.
 • Näyttävän ja intuitiivisen verkkosivuston sekä räätälöidyn verkkokauppatoiminnon toteutus.
 • Ravintoarvolaskurin toteutus verkkokauppaan.
 • Saada kävijä ostamaan verkkokaupasta.
 • Sivuston ja kaupan sisällön helppo muokattavuus WordPressin ja WooCommerce kauppalaajennoksen avulla.

Vaatimukset

 • Web suunnittelu
 • Verkkokauppa
 • Brändäys
 • Logosuunnittelu
 • Räätälöity WordPress toteutus
 • Käyttökokemuksen suunnittelu
 • Tekstintuotanto

Vaihe 1

Tyyliluonnos

Ennen tyyliluonnosta istuimme Fitterin väen kanssa samaan pöytään ja selvitimme juurta jaksaen heidän asiakkaidensa tarpeet, toiveet ja haasteet. Sivututkan ohjauksessa myös brändi alkoi muodostua Fitteriläisten toimesta.

Pitkän ja tuottoisan mutta silti mukavan rennon session päätteeksi meillä oli selkeä kuva paperilla. Kenelle palvelua lähdetään myymään, mitä asiakkaat todella kaipaavat ja kuinka tavoitamme ja vakuutamme heidät parhaiten. Tiesimme myös tarkalleen, millaiselta Fitterin ilmeen tulee tuntua, jotta vaikutelma on kohdeyleisölle mahdollisimman tepsivä.

Session jälkeen loimme kolme vaihtoehtoa Fitterin brändin suunnalle. Jokaisessa suunnassa yhdisteltiin tapaamisessa yhdessä pohdittuja Fitterin arvoja ja asennetta erilaisella tavalla. Viereisessä kuvassa poimintoja yhdestä vaihtoehdosta.


Vaihe 2

Ulkoasun suunnittelu

Kun yleisilme oli hiottu kuntoon tyyliluonnosvaiheessa ja tiesimme tarkalleen mitä asiakkaat haluavat ja etsivät, itse kotisivujen suunnitelmat syntyivät nopeasti. Sivusto suunniteltiin alusta alkaen päätavoite kirkkaana mielessä: saada ihmiset tutustumaan annoksiin ja sitä kautta oivaltamaan Fitterin täysin uniikki tapa myydä ruokaa.

Sivuston suunnittelussa käytetty graafinen ilme siirtyi kätevästi moniin muihin muotteihin. Verkkosivut, julisteet, esitteet ja ruokapakkausten kansitarrat kaikki tuntuvat osalta samaa kokonaisuutta. Graafisen ilmeen toteutuksesta voi lukea tarkemmin täältä.

Fitter leiskat

Vaihe 3

Toteutus ja valmis sivusto

Fitter sivusto tuuppii kävijää armotta kohti tilausta. Kävijä pystyy vaivattomasti säätämään haluamansa ravintoarvot annokselleen ja tilausprosessi on rakennettu helpoksi. Verkkokaupan moottorina toimiva WooCommerce on purettu osiin, jonka jälkeen se on kasattu uudelleen ja viritetty palvelemaan Fitterin toimintamallia.

Yrityksen toiminta on lähtenyt verkkosivujen julkaisun jälkeen vahvasti liikkeelle ja tilauksia on tullut mukavasti. Tämän sivuston pohjalle Fitterin on hyvä rakentaa menestyvää bisnestä!

Fitter näyttökuvat
Avaa sivusto

Jutellaanko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.