Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Vuosi

2020

Nämä tehtiin

  • Verkkokaupan suunnittelu
  • Verkkokaupan toteutus
  • Palvelintilan hankina ja sivuston julkaisu

Tekijät

  • Sivututka
  • Kuvitukset: Maarit Vasama

Tuoreimpien ekoherkkujen verkkokauppa.

Puolen Hehtaarin Metsä valmistaa ekologista ruokaa sulassa sovussa luonnon kanssa. Herkulliset jauhot ja muut viljatuotteet ovat poikkeuksellisen puhtaita ja tuoreita: jauhoa jauhetaan vain tilauksesta, jolloin vitamiinit ja muut ravintoaineet ovat mahdollisimman hyvin tallella ruokapöydässä.

Supertuoreille herkuille haluttiin verkkokauppa, jossa pakkausten hauska ja omaperäinen piirrosmaailma pääsee oikeuksiinsa.

Kuvituksia verkkokauppaan

Kodikasta ja lämmintä tunnelmaa.

Puolen Hehtaarin Metsän ilme on pakkauksissa hyvin lämmin ja leikkisä. Pakkauksia koristavat hienot eläinkuvitukset ja lämminväriset maalaismaisemat.

Päätettiin, että sama tunnelma tulisi jatkua verkkosivuilla. Näin pakkauksen etiketin lukenut verkkosivuille suunnistanut asiakas tietää varmasti, että saapui oikeaan paikkaan.

Puolen Hehtaarin Metsän verkkokauppaprojektin referenssi: otoksia sivustolta

Kävijät kohti kauppaa.

Verkkokauppana Puolen Hehtaarin Metsän sivuston tärkein tehtävä on saada kauppaa aikaan. Kauppa ohjaa kävijää tutustumaan tuotteisiin etusivulta lähtien.

Todennäköisimmälle ostajalle tärkeitä arvoja ovat luonnon kunnioitus ja halu elää ekologisemmin. Käyttäjä, joka ei siirry suoraan ostoksille pääsee lukemaan näistä arvoista verkkosivujen muissa osioissa.

Etusivu leveällä näytöllä.

Etusivu 1260 pikseliä leveänä

Mitä mieltä asiakas oli?

Asiakas Elina Lintula

Oli ilo työskennellä kanssasi Jussi!! Ja ihanaa, kun apua sai nopeasti vielä projektin valmistumisen jälkeenkin!!! Huippua!

- Elina Lintula, Koivistonkulman Luomutila