Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Vuosi

2019

Nämä tehtiin

  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Palvelupolku toiminnallisuuden toteutus

Tekijät

  • Sivututka
  • Mint Company

Digikivijalkaa Suomelle rakentamassa.

Netplaza on rakentanut yli kaksi vuosikymmentä aikansa nopeimpia ja luotettavimpia nettiyhteyksiä. Netplazan operoima kansallinen runkoverkko rakentaa Suomelle digikivijalkaa, joka mahdollistaa ylivertaisten tietoliikenneyhteyksien tarjoamisen yhä useammalle suomalaiselle.

Vastuullamme oli verkkosivujen toteutus WordPressille Mint Companyn suunnitelmien pohjalta.

Netplaza

Yhteistyöllä minttiä.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Mint Companyn kanssa. Mint Company työsti suunnitelmat Netplazan kanssa ja meidän vastuulla oli verkkosivujen timanttinen WordPress toteutus.

Netplazan laajaa palveluvalikoimaa selkeyttämään rakennettiin palveluvalitsin, josta muutamalla klikkauksella tarjotaan asiakkaalle sopivin palveluratkaisu.

Työkalua sisältöjen rakentamiseen.

Verkkosivut ovat melko sisältöpainotteiset blogikirjoituksista palvelutiedotteisiin. Eri sisältöjen helppo hallinnoiminen oli kriittisen tärkeää projektin onnistumiselle. Lisäksi sivusto on Netplazalla jatkuvan kehityksen kohteena.

Näitä asioita helpottamaan toteutimme WordPressin oman sisällönhallinnan jatkeeksi räätälöidyn työkalun sisällön rakentamiseen. Tämän avulla Netplaza pystyy luomaan sivuille tylsien tekstiseinien sijaan esim. erilaisia palstoitettuja ja kuvilla varustettuja osioita.

Luonnollisesti myös sivuston muu sisältö tehtiin helposti muokattavaksi yläosien taustavideoista toimipisteiden karttojen hallintaan.

Netplaza verkkosivut eri laitteilla