Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Vuosi

2017

Nämä tehtiin

  • Verkkosivujen suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus

Tekijät

  • Sivututka

Puuhakevoimaloita maailmalle.

Volter valmistaa puuhakevoimaloita, jotka mahdollistavat oman ekologisen sähkön- ja lämmöntuotannon. Yritys on maailman johtavia puunkaasutusteknologian kehittäjiä. Volter on toimittanut voimaloita 12:sta maahan ja työllistää 20 alan ammattilaista. Tästä yrityksestä ei osaamista tai innovaatioita puutu!

Volter verkkosivuprojekti

Kilpailuvalttina kaunis ja suomalaisen minimalistinen design.

Volterin tuotteen yksi kilpailuvalteista on sen kaunis ja suomalaisen minimalistinen design. Tyyliksi haettiinkin puhdasta ja selkeää tunnelmaa, jolla tavoitellaan ekologista ja huippulaadukasta mielikuvaa. Muita tavoitteita uudistukselle oli saada potentiaalinen asiakas ottamaan yhteyttä ja helppo sisällön muokattavuus.

Ei pelkästään toimi mobiilissa, vaan myös mukava käyttää.

Volter sivusto suunniteltiin alusta asti selkeys ja helppokäyttöisyys edellä. Sivustoa tulisi hallitsemaan lyhyet ja nopeasti luettavat tekstiosiot, joilla tuodaan yrityksen viesti ja sanoma selväksi. Valikkoa ja navigointia yksinkertaistaan viemällä vähäpätöisempi sisältö burgerivalikon taakse infoähkyn välttämiseksi. Kävijää rohkaistaan ottamaan yhteyttä sitä tyrkyttämättä.

Volter verkkosivut näytöillä
Volter etusivu leiska
Volter mobiilileiskat

Mitä mieltä asiakas oli?

Volter asiakaspalaute

Projekti oli pitkä ja varmasti meidän muuttuvat speksit koetteli hermoja, silti kommunikointi Sivututkan kanssa sujui aina todella positiivisessa hengessä. Sivututka kuunteli erittäin hyvin meidän visiota ja toiveita sivuston suhteen ja loi omalla osaamisellaan sivuille toimivan, modernin ja raikkaan ulkoasun. Lopputulos ylitti odotuksemme kirkkaasti!

- Minna Kupulisoja, Volter