Kotisivuista myyntikone

Sivututka toteuttaa yrityksellesi räätälöidyt kotisivut, jotka tuovat sinulle asiakkaita ja tuloksia.

Paljonko maksaa? Pyydä tarjous

Mistä on hyvät kotisivut tehty?

Pullataikinan tehtävä on paisuttaa alussa sekoitetut raaka-aineet itseään suuremmaksi massaksi. Vehnän arvo lopputuotteessa on moninkertainen viljelijän kylvämiin siemeniin verrattuna.

Hyvät nettisivutkin paisuttavat sijoittamasi rahat takaisin moninkertaisena myynnin ja asiakaskontaktien kautta. Toisin sanoen ne tekevät sinusta menestyjän. Hyvissä kotisivuissa on kolme tärkeää ominaisuutta:

Asiakastarina: Hele Homes

Kotisivumme valmistuivat aikataulun mukaisesti ja lopputulos on erittäin raikas, helposti selattava ja kaupallinen. Voin lämpimästi suositella Sivututka Oy:n palveluja.

- Esa Heikkinen, Hele Homes

1. Herätetään kiinnostus ulkoasulla

Uniikki ja kaikissa laitteissa toimiva ulkoasu on tärkeä, koska nykypäivän harmaata markkinointimassaa pursuavaa internetiä käyttävät asiakkaasi ovat allergisia keskinkertaisuudelle. Uniikki, yrityksesi brändiin sopiva ulkoasu on yksi parhaista keinoista ohittaa kilpailijasi ja kasvattaa tulostasi.

Siisti- ja Kumppanipaketissa sivuston ulkoasu on aina täysin sinun yrityksellesi räätälöity. Pääset seuraamaan sivuston kehitystä ja voit halutessasi vaikuttaa siihen.

Asiakastarina: Scandinavian Hunks

Aivan mahtavaa jälkeä teette ja olen todella tyytyväinen, että saimme teidät tähän toteuttajaksi!

- Samuli Järvinen, Uniq Entertainment

2. Vakuutetaan kävijä myyntiviestillä

Tiedät, että palvelusi tai tuotteesi ovat hyviä ja hyödyllisiä, mutta osaatko vakuuttaa asiakkaasi? Myyvä teksti- ja kuvasisältö on sopivasti informatiivista, hyödyllistä tai hauskaa tilanteesta riippuen.

Kaikkiin sivupaketteihimme on saatavana myyvän tekstisisällön toteutus. Teksteistä tehdään usean kirjoituskierroksen kautta brändiisi sopiva, asiakkaidesi luottamuksen ja mielenkiinnon herättävä myyvä kokonaisuus, joka nostaa näkyvyyttäsi hakukoneissa.

Asiakastarina: Kuntokoutsi

Olen todella tyytyväinen kuinka nopealla aikataululla sain päivitettyä Sivututkan avulla yritykselleni uudet kotisivut. Suosittelen!

- Vesa-Matti Vehkanperä, Kuntokoutsi

3. Hankitaan käviöitä, joista tehdään asiakkaita

Aiemmilla kohdilla ei ole merkitystä, jos sivuillasi ei ole kävijöitä.

Kaikkiin verkkosivuihimme kuuluu paljon teknistä työtä, jolla sivusto saadaan sijoittumaan korkealle hakutuloksissa. Tällä varmistetaan, että asiakkaasi löytävät yrityksesi sivut.

Voit välttää julkaisun jälkeiset alkukankeudet adwords-kampanjallamme, jossa Google ohjaa kävijöitä sivuillesi maksua vastaan.

Asiakastarina: Hieronta Sari Mattila

Yhteistyö Sivututkan kanssa oli todella sujuvaa. Sivuja on helppo päivittää myös itse Sivututkan antamilla ohjeilla. Voin suositella lämpimästi!

- Sari Mattila, Hieronta Sari Mattila

Kuinka paljon kotisivut maksavat?

Pystymme tekemään sinulle tarkan tarjouksen kotisivupaketista, kun olemme ensin tutustuneet sinuun ja liiketoimintaasi. Tässä kuitenkin muutama vaihtoehto, joista voidaan lähteä liikkeelle:

SiistiSopii kasvua hakevalle yritykselle. Erotut kilpailijoistasi ja teet tulosta netissä.

4000 - 8000+alv
 • Perusherkkujen lisäksi saat:
 • Hyvät hakusijoitukset
  Kun asiakkaasi löytävät sinut Googlesta, kauppa käy kuin itsestään! Lue lisää hakukoneoptimoinnista
 • 3kk ylläpito
  Sivuston julkaisun jälkeen hoidamme puolestasi sivuston päivitykset joka kuukausi 3kk ajan. Lisäksi teemme puolestasi mahdolliset muutostyöt ja saat kävijäseurantaraporttien avulla rahan arvoista tietoa kävijöistä.
 • Erottuva räätälöity tyyli
  Moderni ja uskottava kuva yrityksestäsi uniikkien, räätälöityjen kotisivujen avulla. Lue sivuston suunnittelusta tästä
 • Myyvien tekstien toteutusMyyvien tekstien toteutuksen voit tilata tähän pakettiin lisäpalveluna.
Valitse Siisti

ViikkoVääntöSopii kaikista kiireisimmille. Siisti paketti steroideilla, valmista tulee viikossa.

8000 - 12000+alv
 • Perusherkkujen lisäksi saat:
 • Hyvät hakusijoitukset
  Kun asiakkaasi löytävät sinut Googlesta, kauppa käy kuin itsestään! Lue lisää hakukoneoptimoinnista
 • 3kk ylläpito
  Sivuston julkaisun jälkeen hoidamme puolestasi sivuston päivitykset joka kuukausi 3kk ajan. Lisäksi teemme puolestasi mahdolliset muutostyöt ja saat kävijäseurantaraporttien avulla rahan arvoista tietoa kävijöistä.
 • Erottuva räätälöity tyyli
  Moderni ja uskottava kuva yrityksestäsi uniikkien, räätälöityjen kotisivujen avulla. Lue sivuston suunnittelusta tästä
 • Myyvien tekstien toteutus
  Graafisesti vakuuttavan ilmeen lisäksi nettisivut tarvitsevat asiakkaita houkuttelevat tekstit. Toteutamme myyvät tekstit puolestasi tai yhteistyössä kanssasi.Miksi tarvitsen myyvät tekstit?
Valitse ViikkoVääntö

Kaikissa kotisivupaketeissa on nämä perusominaisuudet:

WordPress hallintajärjestelmä

Helppo käytettävyys

WordPress hallintajärjestelmän ansioista voit helposti lisätä tai poistaa tekstejä ja kuvia sivuilta muutamalla klikkauksella.

Responsiiviset kotisivut

Toimii kaikissa laitteissa

Verkkosivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin isoista laajakuvanäytöistä aina pienimpään mobiilinäyttöön tarjoten parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Maksuton tuki

Maksuton tuki

Et jää yksin sivustosi kanssa, vaan autamme mielellämme jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä nettisivuihin liittyen.

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta

Google Analytics Kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja rahanarvoista tietoa nettisivuillasi vierailleista käyttäjistä.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla saadaan nettisivut mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden hakutuloksissa.

Blogi

Blogi

Blogi on loistava keino jakaa tietoa ja raikkaita ajatuksia. Sitä on helppo hallinnoida WordPressin hallinnasta.

100% tyytyväisyystakuu

100% tyytyväisyystakuu

Olemme varmoja palvelumme laadusta. Jos et ole täysin tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen, niin saat kaikki rahasi takaisin.

Muita ominaisuuksia

Muuta mahtavaa

Saat verkkosivuillesi myös mm. lomakkeet, kuvagalleriat ja muuta mahtavaa. WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana.


Näin rakennamme tuloksia tuottavat nettisivusi

Vuosien mittaan verkkosivupalvelumme on hioutunut huippuunsa, jonka ansiosta saat tinkimätöntä laatua nopeasti ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu alla oleviin työvaiheisiin ja jos heräsi kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

Selvitämme tarpeesi ja toiveesi

Tutustumme sinuun ja yritykseesi, jotta voimme rakentaa juuri sinulle sopivat ja tuloksia tuottavat kotisivut. Sinä olet asiantuntija omalla alallasi, ja meidän tehtävä on tuoda osaamisellesi näkyvyyttä netissä. Tämän vaiheen tarkoituksena on ymmärtää tarpeesi, johon me tuomme oman tietämyksemme verkkosivuista ja markkinoinnista.

Suunnittelemme kotisivujesi tyylin ja ulkoasun

Kun olemme tutustuneet sinuun ja tarpeisiisi, niin alamme miettimään millä tavalla saisimme vietyä brändisi ja tavoitteesi nettiin parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelutyö alkaa nettisivujen tunnelman luonnostelulla mm. värien, fonttien ja kuvien osalta. Tämän jälkeen sivujen ulkoasu mallinnetaan kuvamuotoon, josta selviää miltä kotisivusi tulisi netissä näyttämään. Pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun jokaisessa vaiheessa ja pääset halutessasi kommentoimaan ja tekemään muutosehdotuksia ulkoasuun.

Rakennamme nettisivusi

Kun olet täysin tyytyväinen sivuston tyyliin ja ulkoasuun, niin rakennamme sivustosi ensin testiosoitteeseen valmiiksi. Sivusto rakennetaan mobiiliystävälliseksi ja kaikissa laitteissa toimivaksi. Saat linkin toimivaan sivustoon ja pääset kokeilemaan sitä.

Julkaisemme verkkosivusi nettiin

Kun olet täysin tyytyväinen uusiin verkkosivuihisi, julkaisemme sivuston nettiin koko maailman ihasteltavaksi. Sivuille asennetaan kävijäseuranta ja tehdään viimeiset tekniset viilaukset hakukoneita varten, jotta nettisivusi tuottaisi sinulle mahdollisimman hyviä tuloksia. Viritämme sivuston hallintanäkymän ja toiminnot tarkasti kuntoon, jotta kotisivuja olisi helppo ja mukava käyttää.

Ohjeistus ja tuki

Vaikka verkkosivusi ovat netissä, työmme jatkuu. Monille oikea työ on vasta alussa! Olemme tukenasi ja turvanasi niin paljon tai vähän kuin tarvitset. Saat yksityiskohtaiset käyttöohjeet sivuston helpoksi tehtyyn hallintaan ja tarvittaessa ohjeistamme kädestä pitäen. Halutessasi voit pyytää meitä tekemään päivitykset puolestasi.

Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Toki voisimme puhua vaikka koko päivän kotisivupalvelustamme, mutta ketä kiinnostaa kuulla lisää myyntipuheita? Tutustu referensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme.