Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Vuosi

2020

Nämä tehtiin

  • Verkkosivujen suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Tekstisisällön kirjoittaminen

Tekijät

  • Sivututka

Tulokset

  • Käyttäjämäärät: +50%
  • Välitön poistumisprosentti: -29%
  • Käynnin keskimääräinen kesto: +265%

Parempi elämä miljardeille ihmisille.

Rayo 3DToothFill on suomalainen startup yritys parhaimmillaan. Yrityksen tavoitteena on mullistaa miljardien ihmisten hammashoito 3D-tulostuksen ja modernin robotiikan avulla.

Rayo tiimi

Imagon ja tietoisuuden kohennustalkoot.

Verkkosivu-uudistuksella tavoiteltiin kohennusta yrityksen imagoon ja verkkonäkyvyyteen. Vielä kehitysvaiheessa olevasta tuotteestakin haluttiin kertoa innokkaimmille. Sivusto toimisi myös yrityksen pääviestintäkanavana maailmalle, joten artikkelitoiminto tulisi olla myös tikissä ja uutiset näkyvästi esillä.

Keep it simple, stupid.

Rayo 3DToothFill menetelmä on täysin uusi ja onnistuessaan mullistaa koko hammashoidon toimintatapoja. Haasteena projektissa oli viestiä kohderyhmälle tuotteen eduista perinteisiin menetelmiin verrattuna.

Sivuston sisällön ei haluttu rönsyilevän laajaksi sivustohimmeliksi, vaikka tuotteista ja yrityksestä riitti juttua. Paljon sisältöä yhdistettiinkin yksiin kansiin, jonka jälkeen sivuston rakenne oli simppeli: Tuotteet, Yritys, Uutiset, Yhteystiedot. Tästä on käyttäjän helppo lähteä navigoimaan.

Desktop ja Mobile
Rayo etusivu

Mitä mieltä asiakas oli?

Pirkko-Liisa

Erittäin hyvä palvelu, onnistunut visuaalinen toteutus. Tekstin muokkaamisessa oli minulla runsaasti työtä. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, sillä erikoissanastoa ei voi olettaakaan tunnettavan. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!”

- Pirkko-Liisa Tarvonen, Rayo 3DToothFill