Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Blogissa - Antti:

Räätälöidyt kotisivut vs Tee-se-itse sivupohjat.

Nettisivujen layout

Nykyisellä digitaalisen tee-se-itse aikakaudella on vaikea kuvitella asioita, missä internet ei voisi olla avuksi. Haluatko leipoa kakun? Tai ehkä korjata autoon tulleen vian? Rakentaa lentokoneen? Internetistä löydät vastauksen.

Eikö siis olisi luonnollisesti järkevää tehdä myös nettisivut itse netistä löytyvillä enemmän tai vähemmän maksavilla tee-se-itse kotisivupalveluilla, kuten kotisivukoneella? Voivathan nämä palvelut kuitenkin säästää rahaa lyhyellä aikavälillä. Oikeasti toimivaa ja tehokkaasti asiaansa palvelevaa nettisivukokemusta haluavien on kuitenkin parempi jättää asia ammattilaisille.