Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Blogissa - Jussi Korhonen:

Sometus ilman suorituspaineita.

Stressitön sometus yrittäjälle

Somettamisella on yrittämisen kannalta hyvät ja huonot puolensa. Monille se on tilaisuus kasvattaa firman brändiä tai vähintäänkin tuupata omaa naamaa maailman nähtäville.

Jos taas kuulut siihen toiseen ryhmään, niin arvaat mitä aion sanoa. Toisille sosiaalisessa mediassa esiintyminen aiheuttaa jatkuvaa levottomuutta, hermoilua tai jopa ahdistusta. Itsekin kuulun tähän ryhmään.

Olen kuitenkin oppinut ( aluksi puolipakolla ) someen liittymisen jälkeen, että tietyillä nikseillä voi tehdä introvertin some-elämästä huomattavasti siedettävämpää. Jos haluat tietää enemmän, niin lue eteenpäin!