Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Verkkosivujen kuntotarkastus ja neuvonta

Yrityksesi verkkosivut ovat näyteikkuna maailmalle. Anna meidän tehdä sille perusteellinen kuntotarkastus. Samalla käymme läpi nykytilanteesi ja saat ehdotukset, millä tavalla voisit saada netistä ja digimarkkinoinnista enemmän irti.

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan
Verkkosivujen kuntotarkastus

Mitä kuntotarkastukseen ja neuvontaan kuuluu?

Verkkosivujen tekninen arviointi

Voisiko sivustosi sijoittua paremmin hakukoneissa? Entä voisiko latausnopeuksia parantaa? Tarkastuksen jälkeen ehdotamme sinulla matalalla ja korkeammallakin roikkuvat omenat poimittavaksi.

Sivuston visuaalisen ilmeen ja käytettävyyden arviointi

Tyylikkäät verkkosivut ja yritysilme myyvät enemmän. Raportoimme sinulle, jos sivustossa on perusvihreitä tyylissä tai ulkoasussa. Samalla testaamme sivuston ärsyttävien ja hankalien käytettävyysesteiden varalta.

Digimarkkinoinnin hyödyntäminen toiminnassasi

Digimarkkinoinnissa ja nettinäkyvyydessä ei ole yhtä pakettiratkaisua, joka sopisi kaikille. Tutkimme ja ehdotamme sinulle sopivimmat ratkaisut verkkosivuista somemainontaan.

Etäpalaveri, jossa tutustumme tilanteeseesi

Jotta voimme ehdottaa sinulle sopivimmat ratkaisut, käymme tilanteesi läpi lyhyessä puhelinpalaverissa.

Raportti nykytilanteesta ja kehitysehdotukset

Koostamme kaikki asiat selkokieliseen raporttiin. Listaamme kehitysehdotukset ja ideat, joiden avulla valjastat verkon täyden potentiaalin käyttöösi.

Varaa aika kuntotarkastukseen ja neuvontaan

Akuutissa tilanteessa voit myös soittaa:
044 0500 111

Verkkosivujen kuntotarkastus stetoskoopilla