Sivututkasta kuoriutui Arcode ja All Out Agency

Sivututkan kymmenen toimintavuoden jälkeen meidän on aika siirtyä eteenpäin. Työt ja intohimo erinomaisen verkkosivupalvelun eteen jatkuvat uusissa yrityksissä.

Antti jatkaa WordPress-kehittäjänä ja asiantuntijana Arcode -nimen alla. Jussi suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja All Out Agency -nimellä.

Voit lukea lisää päätöksestä ja sen taustoista tästä blogikirjoituksesta. Sivututkan tarinan ja parhaat palat löydät täältä.

Blogissa - Elisa Tervonen:

WordPress-verkkosivujen tietoturva.

Internetistä on tullut maailmanlaajuinen tietopankki. Erilaisten lomakkeiden kautta tallennetaan henkilötietoja, puhelinnumeroita tai arkaluontoisempaakin tietoa kuten henkilötunnuksia. Verkkokaupoissa tarvitaan pankkitietoja ja ihmiset rekisteröityvät palveluihin käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Kaikkia näitä yksityisiä tietoja voidaan käyttää myös väärin.

Pienemmässä organisaatiossa voidaan ajatella, että miksi joku hakkeroituisi meidän WordPress-verkkosivuille, missä ei ole kuin muutama hassu sivu tekstiä ja palautelomake? Eikä sivustolla ole edes mitään arkaluonteista tietoa. Kuka sen nyt haluaisi hakkeroida?