Vuosi

2020

Nämä tehtiin

  • Verkkosivujen suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • WooCommerce verkkokauppa
  • Integraatio toimituskumppanin järjestelmään

Tekijät

  • Sivututka

Suomen kuumin startup-yritys.

Nolla Antimicrobial valmistaa käsidesi- ja muita antimikrobituotteita perustuen mullistavaan suomalaiskeksintöön. Tuotteet viedään käsistä ja yritys olikin listattuna Suomen kuumimmaksi startupiksi toukokuussa 2020.

Avaa sivusto
Nolla käsidesivaahto

Uutta ilmettä ja kauppaa verkossa.

Verkkosivujen uudistamisella lähdettiin ensisijaisesti hakemaan nostetta yrityksen hitusen vanhentuneeseen ja tunteita herättämättömään verkkonäkyvyyteen. Lisäksi tuotteita tulisi saada myytyä verkkokaupan kautta aluksi Suomessa, mutta jatkossa myös tuleville kansainvälisille asiakkaille.

Yksinkertainen ostopolku ja stressittömät toimitukset.

Verkkokauppasivuston tavoitteena on vähemmän yllättävästi myydä tuotteita. Sivusto suunniteltiinkin ohjaamaan kävijää tutustumaan tuotteisiin. Yksinkertainen ostopolku taluttaa ostajan maaliin tekemään tilauksen.

Verkkokauppaan rakennettiin myös integraatio toimituksista vastaavan yrityksen järjestelmään. Verkkokauppa juttelee siis sujuvasti ulkopuolisen toimitusjärjestelmän kanssa mahdollistaen stressittömät tuotteiden toimitukset.

Uuden verkkokaupan ja mediahuomion siivittämänä tuotteita on jo ensimmäisenä kuukautena myyty pelkästään verkon kautta sadoittain.

Nolla verkkosivut mobiili & tietokone
Nolla Antimicrobial verkkosivut
Nolla verkkosivut mobiili

Mitä mieltä asiakas oli?

Jonna Jalkanen

"Sivututkassa miellytti entuudestaan tuttu notkea ja ripeään tahtiin sopiva palvelu sekä pienellä tiimillä tehtävä kustannustehokkuus. Lopputulos on laadukkaan suomalaiskeksinnön maailmanvalloitukseen sopiva.

Sivututkan palvelu on ammattimaista, joustavaa, proaktiivista ja ystävällistä, oululaisen mutkatonta. Kiireaikataulut ja tilanteiden muuttumiset korona-ajassa hoituivat tuosta vaan. Saatiin ajan henkeen todella tarpeellinen tuote nopeasti markkinoille.

Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Suosittelen Antin ja Sivututkan palveluita lämmöllä!"

- Jonna Jalkanen, Nolla Antimicrobial