Sivututkan pojat

Ketkä siirtää hanurit tulilinjalle puolestasi verkossa? Kurkkaa mitä me puuhaillaan, kun ei olla pelastamassa Suomalaisten kotisivuja.

Antti Rauhala

Antti Rauhala

GRAFIIKKAA JA KOODIA

Web-suunnittelija, kehittäjä ja ansioitunut makaronin kokkaaja.

Antti on Kempeleestä ponnistanut verkkomaailman konkari. Sivututkan perustajalle digimaailma ja yrittäjyys ovat työn ohella elämäntapa.

Ihan aina Anttikaan ei näppäile koodia tai visioi tyylejä. Silloin Antin voi bongata vaikkapa salilta nostelemassa rautaa tai keittiöstä hiomassa makaronireseptejään.

Lue lisää Antista
Jussi Korhonen

Jussi Korhonen

Verkkosivut ja Sisällöntuotanto

Jussi ei narraa... muuta kuin kaloja. Sivututkan huonoin herääjä.

Sen lisäksi, että Jussin käsissä kotisivut taipuvat paremmin kuin Bull Mentulalla makkarakeppi, Jussilta onnistuu myös kirjoittaminen. Hankalimmatkin insinööriaiheet muuttuvat kärsivällisyyden ja mielikuvituksen avulla ymmärrettävään ja inhimilliseen muotoon. Kun Jussi ei ole konttorilla, hän istuu kotona yytsimässä ja opiskelemassa samoja hommia.

Silloin tällöin Jussi livahtaa hiihtämään, pyöräilemään tai kalaan. Saattaapa hän käydä myös näyttämässä, miten League of Legendsiä ei kannata pelata.

Lue lisää Jussista

Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Jos sinua ei kiinnosta lukea enempää tarinoita parista nörtistä, niin tutustu referensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.