Työnäytteet ja asiakastarinat

Sivututkan toteuttamia kotisivuprojekteja.

Työnäytteet Kokemuksia Sivututkasta

Autamme suomalaisia yrityksiä saamaan lisää asiakkaita ja parempia tuloksia netissä. Saat meiltä yrityksesi ilmeeseen sekä tarinaan tyylikkäästi räätälöidyt kotisivut. Työskentelemme väsymättömästi, jotta sivustosi tulee nähdyksi ja kääntää katseita.

Volter kotisivut
Volter logo

Volter valmistaa puuhakevoimaloita, jotka mahdollistavat oman ekologisen sähkön- ja lämmöntuotannon. Yritys on maailman johtavia puunkaasutusteknologian kehittäjiä. Uusiutuvan ja puhtaan energian nimeen vannoman Volterin sivustolle haettiinkin puhtautta ja raikkautta korostavaa tunnelmaa.

Volter projekti

2POINT tarjoaa Suomen parasta yritysten kannattavuuden, myyntikunnon ja vero-optimoinnin palvelua selkeällä ja ymmärrettävällä Suomen kielellä. Verkkosivuille tarvittiin samaa selkeyttä.

2POINT projekti
Juha Sipilä kotisivut
Juha logo

Juha Sipilä ei esittelyjä kaipaa. Pääministerin vanhaa kotisivukoneella tehtyä verkkosivustoa oli päässyt ajan hammas nakertamaan. Tarvittiin uutta ja raikasta ilmettä, jolla kelpaisi lähteä vaaleihin.

Juha Sipilä projekti
Scandinavian Hunks kotisivut
Scandinavian Hunks logo

Testosteronia pursuava ja energisestä showstaan tunnettu Scandinavian Hunks on oman genrensä kansainvälistä huipputasoa. Sivututka uudisti Hunksien sivut kokonaan uuteen uskoon.

Scandinavian Hunks projekti
Kampin kiropraktiikka kotisivut
Kampin Kiropraktiikka logo

Kampin Kiropraktiikka tarjoaa palkittua selkäterveyden asiantuntemusta Helsingissä. Visuaalisen ilmeen uudistamisen lisäksi verkkosivut täytyi laittaa paremmin töihin hankkimaan uusia asiakkaita.

Kampin Kiropraktiikka projekti
Fitter verkkosivut
Fitter logo

Fitter valmistaa räätälöityjä ruokia treenaajille ja urheilijoille. Konsepti on täysin uniikki Suomessa: annoksien ravintoarvot kaloreineen ja proteiineineen pystyy itse valitsemaan. Verkkosivustoon nojaavana bisneksenä teknologian täytyi olla tip top kunnossa. Haastavuutta tästä projektista ei jäänyt puuttumaan!

Fitter projekti
Kreapal kotisivut
Kreapal logo

Kreapal on asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun ammattilainen. Ammattitaidon ja myynnin tueksi tarvittiin myös vakuuttavat kotisivut.

Kreapal projekti
Rewolmet kotisivut
Rewolmet

Rewolmet muuttaa metalliromut rahaksi. Yrityksen vanhat kotisivut olivat päässeet ruostumaan, joten Sivututkan pojat pääsivät taas hommiin. Verkkosivu-uudistuksessa haettiin alaan kuuluvaa metallimaista ja vähän ”rock” tunnelmaa.

Rewolmet projekti
Talouspaja kotisivut
Talouspaja logo

Talouspaja on oululainen tilitoimisto, josta saa myös apua lakiasioissa. Sivututka sai työstettäväkseen sivustoa varten myös logon ja koko graafisen ilmeen.

Talouspaja projekti
NJC kotisivut
NJC logo

Nordic JobCentre, eli NJC on kasvava henkilöstövuokrauksen ammattilainen. Uusista kotisivuista saatiin tyylikkäät, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset kasvavan yrityksen kotisivut!

Nordic JobCentre projekti
Metalpower logo

Metalpower valmistaa metallista melkeinpä mitä vain. Nämä mekaniikan valmistuksen ammattilaiset toimittavat yli 3000 tonnia metallia vuodessa. Metalpowerin halleissa haisee hitsattu metalli ja kuuluu sorvin jyrsintä-ääni. Tätä tunnelmaa haettiin myös heidän kotisivuille.

Metalpower projekti
Rätinki kotisivut

Tilitoimisto Rätinki otti yhteyttä Sivututkaan nettisivujen uusiminen mielessä. Sivuista haluttiin responsiiviset ja yritykseen ilmeeseen saumattomasti sopivat, jotka Sivututkalta kuuluu aina kotisivupakettiin.

Rätinki projekti
Asiakas Saarijärven Pesu
Saarijärven Pesu asiakasreferenssi logo

Saarijärven Pesu on Saarijärvellä yksityisten ja yritysten likapyykkiä pesevä ja kuljettava yritys. Kuinka ulkoasu-uudistuksen lisäksi hankitaan uusia asiakkaita tiukasti kilpaillulla alalla?

Saarijärven Pesu projekti
Decora logo

Decora on sisustanut satoja koteja yli 20:n vuoden ajan, asuntomessutaloista aina Japanin koteihin asti. Yrityksen ammattitaito ei jää enää ihmisiltä huomaamatta modernien kotisivujen ansiosta.

Sisustusliike Decora projekti
Sovellin kuva
Soveltimen logo sivututkan asiakas

Soveltimen ammattilaiset ovat modernin, monikanavaisen asiakaspalvelun huippuosaajia. Kuinka heidät kuvataan sellaisiksi verkossa?

Sovellin projekti
Tanssikoulu Wisio kotisivut
Tanssikoulu Wisio logo

Tanssikoulu Wision vauhdikkaat opettajat tanssittavat kaikenikäisiä ja -tasoisia tanssijoita. Niinpä sivuston tyyliksi haettiin selkeää ja menevää tunnelmaa. Sivuilla houkutellaan uusia kävijöitä tanssitunneille ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Tanssikoulu Wisio projekti

Opiskelijakunta Osako on Oulun Ammattikorkeakoulun opiskelijakuntajärjestö. Massiivista tietomäärää varten tarvittiin uudestaan mietitty sivusto.

Osako projekti
Suomen Tulovesi kotisivut
Suomen tulovesi logo

Suomen Tulovesi saneeraa talon putken uudella pinnoitusmenetelmällä. Sivut rakennettiin nykyaikasen tyylikkäiksi ja selkeiksi.

Suomen Tulovesi projekti
Kotigalleria kotisivut

Kotigalleria on kiinteistönvälitystä tarjoava yritys Oulussa. Uusilta sivuilta löytyy mm. helposti päivitettävä asuntolistaustoiminto, josta löytyy kaikki Kotigallerian myynnissä olevat asunnot.

Kotigalleria projekti
Kuntokoutsi kotisivut
Kuntokoutsi logo

Kuntokoutsi Vesa-Matti Vehkanperä on liikunta-alan ammattilainen ja personal trainer. Sivututka toteutti Kuntokoutsille helposti käytettävät ja tyylikkään nykyaikaiset kotisivut.

Kuntokoutsi projekti

Aletaanko hommiin?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.