Volter kotisivut

Avaa sivusto

Projekti oli pitkä ja varmasti meidän muuttuvat speksit koetteli hermoja, silti kommunikointi Sivututkan kanssa sujui aina todella positiivisessa hengessä. Sivututka kuunteli erittäin hyvin meidän visiota ja toiveita sivuston suhteen ja loi omalla osaamisellaan sivuille toimivan, modernin ja raikkaan ulkoasun. Lopputulos ylitti odotuksemme kirkkaasti!

– Minna Kupulisoja, Volter

Asiakas

Volter valmistaa puuhakevoimaloita, jotka mahdollistavat oman ekologisen sähkön- ja lämmöntuotannon. Yritys on maailman johtavia puunkaasutusteknologian kehittäjiä. Volter on toimittanut voimaloita 12:sta maahan ja työllistää 20 alan ammattilaista. Tästä yrityksestä ei osaamista tai innovaatioita puutu!

Volterin vanhat valmispohjan päälle rakennetut verkkosivut todettiin liian kankeiksi ja vaikeakäyttöiseksi. Tarvittiin raikkautta, nopeutta ja yksinkertaisuutta. Sivut pitäisi laittaa tehokkaammin töihin hankkimaan lisää yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Tavoitteet

  • Yrityksen imagon ja nettinäkyvyyden parantaminen. Tavoitellaan huippulaadukasta, uniikkia ja luotettavaa fiilistä.
  • Vanhan sivuston päivittäminen oli kivuliaan vaikeaa. Uuden sivuston täytyy olla helposti muokattavissa.
  • Saada mahdollinen asiakas ottamaan yhteyttä.
  • Hyvät työkalut sisältömarkkinointiin blogin ja uutistoiminnon avulla.
  • Responsiivinen ja helppokäyttöinen toteutus WordPress alustalle.

Vaatimukset

  • Web suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Mobiiliystävällisyys
  • Hakukoneoptimointi ja Analytiikka
  • Latausnopeuden optimointi

Volter tyyliluonnos

Vaihe 1

Tyyliluonnos

Tyyliksi haettaisiin puhdasta ja selkeää tunnelmaa, joka vahvistaa ekologista ja huippulaadukasta mielikuvaa. Tyhjää tilaa käytettäisiin rohkeasti ja vallitseva sivuston väri olisi valkoinen, joka antaa tilaa ja huomiota kuville ja sopivan pituisille tekstisisällöille.

Vihreällä tehostevärillä voidaan ohjailla kävijän huomiota haluttuihin asioihin. Huomiota voidaan myös herättää rohkeilla ja isoilla otsikoilla.


Volter tyyliluonnos

Vaihe 2

Ulkoasun suunnittelu

Volterin tuotteen yksi kilpailuvalteista on sen kaunis ja suomalaisen minimalistinen design. Designiin panostaminen täytyi siis näkyä ja toistua myös verkossa, jossa iso osa asiakkaista saa ensimmäisen kosketuksen yritykseen.

Volter sivusto suunniteltiin alusta asti selkeys ja helppokäyttöisyys edellä. Sivustoa tulisi hallitsemaan lyhyet ja nopeasti luettavat tekstiosiot, joilla tuodaan yrityksen viesti ja sanoma selväksi. Valikkoa ja navigointia yksinkertaistaan viemällä vähäpätöisempi sisältö burgerivalikon taakse infoähkyn välttämiseksi. Kävijää rohkaistaan ottamaan yhteyttä sitä tyrkyttämättä.

Volter leiskat

Vaihe 3

Toteutus ja valmis sivusto

Volterin uusi sivusto heijastaa yrityksen arvoja ja luonnetta. Käsityönä räätälöidyt ja ajatuksen kanssa suunnitellut verkkosivut toimivat nyt yrityksen markkinoinnin kulmakivenä ja kävijöistä tehdään liidejä tehokkaammin.

Avaa sivusto

Jutellaanko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.