Nordic JobCentre kotisivut

Avaa sivusto

Asiakas

Nordic JobCentre, eli NJC on kasvava henkilöstövuokrauksen ammattilainen. NJC rekrytoi ja vuokraa ammattitaitoista henkilöstöä koko Suomen alueella. He työllistävät yli 300 rakennus-, siivous- ja teollisuusalaojen työntekijää.

Tavoitteet

NJC:n vanhat sivut eivät vastanneet enää tämän päivän standardeja. Esimerkiksi responsiivisuuden puuttumisen vuoksi sivujen käyttäminen mobiilissa oli turhan hankakaa. Siispä yhteydenotto Sivututkalle oli taas kerran aiheellinen.

Uusien kotisivujen tarkoitukseksi asetettiin työpaikkojen ja yrityksen toimintatapojen esittely työnhakijoille. Lisäksi nettisivujen tarkoituksena olisi positiivisen työnantajamielikuvan vahvistaminen.

Sivuston tavoitteena olisi ohjailla asiakas ottamaan yhteyttä puhelimitse ja työnhakijat jättämään työhakemus.

Vaatimukset

  • Web suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Mobiiliystävällisyys
  • Hakukoneoptimointi ja Analytiikka
  • Latausnopeuden optimointi
  • Laadunvarmistus

Valmis sivusto

NJC:n uusista sivuista tehtiin helppokäyttöiset. Sivujen kautta yhteydenottaminen ja työhakemuksen jättäminen on vaivatonta. Sivut keskustelevat myös sujuvasti NJC:n työpaikkalistausohjelman kanssa, jonka ansiosta vapaat työpaikat haetaan automaattisesti sivuille. Lopputuloksena saatiin tyylikkäät, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset kasvavan yrityksen kotisivut!

NJC kotisivut
Avaa sivusto

Jutellaanko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.