Juha Sipilä kotisivut

Avaa sivusto

Keskustan puheenjohtajan, pääministeri Juha Sipilän kotisivut uusittiin erityisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen. Huomiota kiinnitettiin varsinkin blogin parempaan luettavuuteen. Samalla raikastettiin koko sivuston ilme. Projekti onnistui täyden kympin arvoisesti.

– Timo Sipilä, Juha Sipilän vaalitiimi

Asiakas

Juha Sipilä tuskin isompia esittelyjä kaipaa. Pääministerin vanhaa kotisivukoneella tehtyä verkkosivustoa oli päässyt ajan hammas nakertamaan. Tarvittiin uutta ja raikasta ilmettä, jolla kelpaisi lähteä vaaleihin.

Tavoitteet

  • Sosiaalisen median näkyvyyden parantaminen
  • Saada kävijä lukemaan ja jakamaan blogikirjoituksia
  • Luoda luotettavaa ja helposti lähestyttävää tunnelmaa
  • Responsiivinen ja helppokäyttöinen toteutus WordPress alustalle

Vaatimukset

  • Web suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Mobiiliystävällisyys
  • Sosiaalisen median sisällytys sivuihin

Juha tyyliluonnos

Vaihe 1

Tyyliluonnos

Tyylissä pyritään yllättämään kävijä positiivisesti. Geneerisen kampanjasivuston sijaan haetaan pientä ”Vau-efektiä” rohkeammalla ja massasta erottuvammalla tyylillä. Designin pääpaino pidetään kuitenkin selkeydessä ja helppokäyttöisyydessä.

Värit ja fontit ovat linjassa Keskustan graafisen ohjeiston kanssa.


Juha tyyliluonnos

Vaihe 2

Ulkoasun suunnittelu

Sivustoon haetaan pehmeyttä ja ”helposti lähestyttävää” tunnelmaa pyöreillä muodoilla. Tyyli pidetään ilmavana ja selkeänä, jotta sivustoa on mahdollisimman yksinkertainen ja helppo käyttää. Pääpaino ja kävijän huomio pyritään pitämään tekstisisällössä.

Etusivulta kävijää ohjaillaan erityisesti lukemaan blogikirjoituksia. Myös sosiaalinen media pidetään näkyvästi esillä ylä- ja alaosan linkeillä ja someseinän avulla.

Juha leiskat

Vaihe 3

Toteutus ja valmis sivusto

Juhan kotisivut saatiin tuotua hienosti nykyaikaan. Näillä sivuilla ei turhia kikkailla ja säädetä, vaan panostetaan selkeyteen ja tekemisen meininkiin.

Kuten pääministerin vaalitiimikin kommentoi: ”Projekti onnistui täyden kympin arvoisesti”.

Juha Sipilä kotisivut
Avaa sivusto

Jutellaanko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.