Hieronta Sari Mattila kotisivut

Avaa sivusto

Yhteistyö Sivututkan kanssa oli todella sujuvaa. Antti vastasi nopeasti sähköposteihin, kertoi koko ajan missä mennään, mitä tapahtuu seuraavaksi ja millä aikataululla seuraava vaihe toteutetaan. Pääsin useita kertoja kommentoimaan sivun versioita ja esittämään omat muutostoiveeni ja ne myös toteutettiin. Aikataulu piti eikä budjetti ylittynyt. Sivuja on helppo päivittää myös itse Sivututkan antamilla ohjeilla. Voin suositella lämpimästi!

– Sari Mattila, Hieroja Sari Mattila

Asiakas

Hieroja Sari Mattila tarjoaa monipuolisia hierontapalveluita Turussa. Sarilla on runsaasti kokemusta työikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidosta ja hän on työskennellyt myös uusien hierojien koulutuksen ja kuntoutusasiakkaiden parissa.

Tavoitteet

Tavoitteena oli toteuttaa ytimekäs ja käyttäjäystävällinen yhden sivun sivusto, josta kävijä saa heti selkeän kuvan yrityksen toiminnasta.

Sivusto ohjaisi käyttäjää varaamaan hieronta-ajan puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta.

Sivustolle haettiin vaaleaa ja miellyttävää yleisilmettä. Tunnelmaltaan kotisivut olisi rauhallinen ja hyvin selkeä.

Vaatimukset

  • Web suunnittelu
  • Räätälöity WordPress toteutus
  • Mobiiliystävällisyys
  • Hakukoneoptimointi ja Analytiikka
  • Latausnopeuden optimointi
  • Laadunvarmistus

Valmis sivusto

Yrityksen kotisivut tehtiin yhden pitkän sivun muotoon ilman erikseen omina sivuinaan olevaa sisältöä. Lopputuloksena valmistui selkeät ja modernit sivut, jota on miellyttävä selailla läpi. Sivujen kautta onnistuu myös mm. lahjakortin tilaus. Helppokäyttöisen blogitoiminnon ansiosta sivuilta pystyy myös lukemaan Sarin kirjoittamia mielenkiintoisia artikkeleita alaan liittyen. Blogi ja koko sivusto vahvistaa käsitystä Sarista alan ammattilaisena ja asiantuntijana.

Avaa sivusto

Jutellaanko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin jutellaan projektistasi. Täytä aluksi yhteydenottolomake, niin pääsemme tekemään tarjouksen ja ehdotuksen kotisivupaketista. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä.