Sivututka Siisti kotisivupaketti

Sopii hyvin kasvua hakeville yrityksille

Tutustu Siisti pakettiin Pyydä tarjous

Erotu kilpailijoistasi räätälöidyillä kotisivuilla

Sivututka Siisti -paketti räätälöidään juuri sinun yrityksellesi ja brändillesi sopivaksi. Tällä paketilla erotut kilpailijoista eduksesi ja nettinäkyvyytesi on taattu. Kotisivut tuovat sinulle uusia asiakkaita ja annat kuvan itsestäsi oman alasi asiantuntijana.

Tämä paketti sopii kasvua hakevalle yritykselle, joka ymmärtää että kotisivut ovat sijoitus tulevaisuuteen. Siisti kotisivupaketti tuottaa sinulle oikeita hyötyjä pelkän käyntikorttisivuston sijaan.

Kenelle Siisti sopii?

  • Kasvua hakeva yritys
  • Haluat että kotisivusi ovat enemmän kuin käyntikortti
  • Haluat panostaa käyntikorttisivuja enemmän nettinäkyvyyteen ja saada lisää asiakkaita kotisivujen avulla
  • Haluat erottua kilpailijoista eduksesi

Kenelle Siisti ei sovi?

  • Et halua panostaa aikaa tai rahaa sivujen teksteihin
  • Haluat vain edulliset perussivut

Sivututka Siisti kotisivupaketissa saat:

1-5 sivua

Räätälöimme kotisivuillesi 1-5 uniikkia sivua, joiden tarkoituksena on tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita ja toimia myyntikoneena.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla saadaan kotisivut mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden hakutuloksissa.

3kk ylläpito

Ylläpidon ansiosta sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen eteen. Hoidamme puolestasi sivuston päivitykset ja mahdolliset muutostyöt.

Ainutlaatuinen räätälöity tyyli

Annat kävijälle modernin ja uskottavan kuva yrityksestäsi uniikkien ja räätälöityjen kotisivujen avulla.

Hakusana- ja Asiakasanalyysi

Tutkimme hyödyllisimmät ja parhaat hakusanat sekä analysoimme asiakkaasi, joiden avulla sivustosta voidaan rakentaa tuloksia tuottava myyntikone.

Helppo käytettävyys

WordPress hallintajärjestelmän ansioista voit helposti lisätä tai poistaa tekstejä ja kuvia sivuilta muutamalla klikkauksella.

Toimii kaikissa laitteissa

Kotisivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin isoista laajakuvanäytöistä aina pienimpään mobiilinäyttöön tarjoten parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Maksuton tuki

Et jää yksin sivustosi kanssa, vaan autamme mielellämme jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä kotisivuihin liittyen.

Kävijäseuranta

Google Analytics Kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja rahanarvoista tietoa nettisivuillasi vierailleista käyttäjistä.

Blogi

Blogi on loistava keino jakaa tietoa ja raikkaita ajatuksia. Sitä on helppo hallinnoida WordPressin hallinnasta.

100% tyytyväisyystakuu

Olemme varmoja palvelumme laadusta. Jos et ole täysin tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen, niin saat kaikki rahasi takaisin.

Muuta mahtavaa

Saat kotisivuihisi myös mm. lomakkeet, kuvagalleriat ja muuta mahtavaa. WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana.


Näin räätälöimme kotisivusi

Siisti-paketissa saat juuri sinulle räätälöidyt kotisivut, jotka ovat sijoitus tulevaisuuteen. Tutustu alla oleviin työvaiheisiin ja jos heräsi kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

Selvitämme tarpeesi ja toiveesi sekä analysoimme asiakkaasi ja avainsanat

Tutustumme sinuun ja yritykseesi, jotta voimme rakentaa juuri sinulle sopivat ja tuloksia tuottavat kotisivut. Sinä olet asiantuntija omalla alallasi, ja meidän tehtävä on tuoda osaamisellesi näkyvyyttä netissä. Tämän vaiheen tarkoituksena on ymmärtää tarpeesi, johon me tuomme oman tietämyksemme kotisivuista ja markkinoinnista.

Suunnittelemme kotisivujesi tyylin ja ulkoasun

Kun olemme tutustuneet sinuun ja tarpeisiisi, niin alamme miettimään millä tavalla saisimme vietyä brändisi ja tavoitteesi nettiin parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelutyö alkaa kotisivujen tunnelman luonnostelulla mm. värien, fonttien ja kuvien osalta. Tämän jälkeen sivujen ulkoasu mallinnetaan kuvamuotoon, josta selviää miltä kotisivusi tulisi netissä näyttämään. Pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun jokaisessa vaiheessa ja pääset halutessasi kommentoimaan ja tekemään muutosehdotuksia ulkoasuun.

Rakennamme kotisivusi

Kun olet täysin tyytyväinen sivuston tyyliin ja ulkoasuun, niin rakennamme sivustosi ensin testiosoitteeseen valmiiksi. Sivusto rakennetaan mobiiliystävälliseksi ja kaikissa laitteissa toimivaksi. Saat linkin toimivaan sivustoon ja pääset sitä itse kokeilemaan.

Julkaisemme kotisivusi nettiin

Kun olet täysin tyytyväinen uusiin kotisivuihisi, julkaisemme sivuston nettiin koko maailman ihasteltavaksi.  Sivuille asennetaan kävijäseuranta ja tehdään viimeiset tekniset viilaukset hakukoneita varten, jotta kotisivut tuottaisi sinulle mahdollisimman hyviä tuloksia. Viritämme sivuston hallintanäkymän ja toiminnot tarkasti kuntoon, jotta kotisivuja olisi helppo ja mukava käyttää.

Ohjeistus ja tuki

Vaikka kotisivusi ovat netissä, työmme jatkuu. Monille oikea työ on vasta alussa! Olemme tukenasi ja turvanasi niin paljon tai vähän kuin tarvitset. Saat yksityiskohtaiset käyttöohjeet sivuston helpoksi tehtyyn hallintaan ja tarvittaessa ohjeistamme kädestä pitäen.  Siisti-pakettiin kuuluu 3kk Sivututka ylläpito, jolloin sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen tai päivitysten eteen!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous Sivututka Siisti kotisivupaketista alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme viestit luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Toki voisimme puhua vaikka koko päivän kotisivupalvelustamme, mutta ketä kiinnostaa kuulla lisää myyntipuheita? Tutustu kotisivureferensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme.