Sivututka GoogleGuru kotisivupaketti

Sopii hyvin pienyrittäjälle, joka haluaa maksaa vain tuloksista.

Tutustu GoogleGuruun Katso hinnat

Tarvitko vain yksinkertaiset ”perus” kotisivut?

Joskus yritykselle riittää yksinkertaiset perussivut ilman järeämpää räätälöintiä. Valitse haluamasi kotisivupohja, jonka muokkaamme sinulle ja yrityksellesi sopivaksi.

Sinun ei itse tarvitse laittaa tikkua ristiin kotisivujen eteen GoogleGuru-pakettiin kuuluvan jatkuvan ylläpidon ansiosta. Hoidamme sivuston päivitykset ja tarvittaessa teemme myös muutokset sivujen sisältöön puolestasi. Lisäksi saat kävijäseurantaraporttien avulla rahanarvoista tietoa sivujen kävijöistä joka viikko.

Haluatko maksaa vain tuloksista?

GoogleGuru-paketissa et maksa turhasta. Et saa meiltä yhtään laskua, ennen kuin kotisivusi ovat hakutulosten ensimmäisellä sivulla Googlessa.

Hakutuloksiin perustuvaa GoogleGuru-pakettia tarjoamme paikkaan tai alueeseen perustuville hakusanoille.

Kenelle GoogleGuru sopii?

  • Tarvitset yksinkertaiset perussivut
  • Haluat maksaa vain tuloksista
  • Olet pienyrittäjä
  • Haluat kotisivut nopeasti: lupaamme, että sivut valmistuvat viikossa sen jälkeen, kun lähetät meille sivuille tulevat tekstit ja mahdolliset kuvat

Kenelle GoogleGuru ei sovi?

  • Haet huomattavampaa myyntiä ja erottuvampaa brändiä kotisivujen avulla
  • Sinulla on tarkka visio tai suunnitelma sivuista

Sivututka GoogleGuru kotisivupaketissa saat:

1-5 sivua

Toteutamme kotisivuillesi 1-5 sivua, joiden tarkoituksena on tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita ja toimia myyntikoneena.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla saadaan kotisivut mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden hakutuloksissa.

Jatkuva ylläpito

Ylläpidon ansiosta sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen eteen. Hoidamme puolestasi sivuston päivitykset ja mahdolliset muutostyöt.

Helppo käytettävyys

WordPress hallintajärjestelmän ansioista voit helposti lisätä tai poistaa tekstejä ja kuvia sivuilta muutamalla klikkauksella.

Toimii kaikissa laitteissa

Kotisivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin isoista laajakuvanäytöistä aina pienimpään mobiilinäyttöön tarjoten parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Maksuton tuki

Et jää yksin sivustosi kanssa, vaan autamme mielellämme jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä kotisivuihin liittyen.

Kävijäseuranta

Google Analytics Kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja rahanarvoista tietoa nettisivuillasi vierailleista käyttäjistä.

100% tyytyväisyystakuu

Olemme varmoja palvelumme laadusta. Jos et ole täysin tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen, niin saat kaikki rahasi takaisin.

Muuta mahtavaa

Saat kotisivuihisi myös mm. lomakkeet, kuvagalleriat ja muuta mahtavaa. WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana.


Paljonko maksaa?

Sivututka GoogleGuru kotisivupaketissa et maksa mitään ennen kuin sivustosi on hakutulosten ensimmäisellä sivulla. Maksat pelkästään niistä päivistä, kun verkkosivusi on Googlessa kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukossa valitulla hakutermillä.

Tätä pakettia tarjoamme paikkaan tai alueeseen perustuville hakutermeille, kuten "kampaamo oulu". Hintoihin lisätään alv 24%:

Sijoitus 11+

Sijoituksesi 11+

0/ päivä

Sijoitus 7-10

Sijoituksesi 7-10

5/ päivä

Sijoitus 4-6

Sijoituksesi 4-6

7/ päivä

Sijoitus 1-3

Sijoituksesi 1-3

9/ päivä


Kotisivut valmiiksi yhdessä viikossa

GoogleGuru-paketissa yhdistyy nopea toteutus sekä jatkuva ylläpito. Kun olemme saaneet sinulta tarvittavan materiaalin, niin teemme kotisivut valmiiksi yhdessä viikossa. Tutustu alla oleviin työvaiheisiin ja jos heräsi kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

Selvitämme tarpeesi ja valitaan sivupohja

Tutustumme sinuun ja yritykseesi, jotta voimme rakentaa juuri sinulle sopivat ja tuloksia tuottavat kotisivut. Tutustumisen jälkeen pääset selaamaan sivupohjia, joista suosittelemme sinulle sopivinta.

Rakennamme kotisivusi

Valittu kotisivupohja muokataan yrityksesi näköiseksi ja sivuille lisätään tekstit ja kuvat. Sivusto rakennetaan mobiiliystävälliseksi ja kaikissa laitteissa toimivaksi. Saat linkin toimivaan sivustoon ja pääset sitä itse kokeilemaan.

Julkaisemme kotisivusi nettiin

Kun olet täysin tyytyväinen uusiin kotisivuihisi, julkaisemme sivuston nettiin koko maailman ihasteltavaksi.  Sivuille asennetaan kävijäseuranta ja tehdään viimeiset tekniset viilaukset hakukoneita varten, jotta kotisivut tuottaisi sinulle mahdollisimman hyviä tuloksia.

Ohjeistus ja ylläpito

Vaikka kotisivusi ovat netissä, työmme jatkuu. Monille oikea työ on vasta alussa! GoogleGuru-pakettiin kuuluu jatkuva ylläpito, joten sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen tai päivitysten eteen. Saat myös joka kuukausi raportin sivuston hakukonesijoituksen edistymisestä.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous Sivututka GoogleGuru kotisivupaketista alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme viestit luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Toki voisimme puhua vaikka koko päivän kotisivupalvelustamme, mutta ketä kiinnostaa kuulla lisää myyntipuheita? Tutustu kotisivureferensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme.