Sivututka ViikkoVääntö kotisivupaketti

Sopii kaikista kiireisimmille. Siisti-paketti steroideilla, valmista tulee viikossa.

Tutustu ViikkoVääntö pakettiin Pyydä tarjous

Erottuvat ja tuloksia tuottavat kotisivut viikossa

ViikkoVääntö on kiireisen yrittäjän valinta. Jos valitset ViikkoVääntö-paketin, niin Sivututkan pojat vääntävät kelloon katsomatta ja lähes tauotta hommia yhden viikon ajan kotisivujesi eteen.

Homma toimii siten, että aluksi sovitaan toteutukseen käytettävä viikko. Projekti polkaistaan käyntiin maanatai-aamuna. Keskiviikkona pääset kommentoimaan suunnitelmiamme välipalaverissa. Uudet ja uljaat kotisivusi ovat netissä kaikkien ihasteltavana viimeistään Sunnuntaina.

Kenelle ViikkoVääntö sopii?

  • Projektillasi on kiire ja haluat valmista heti etkä kuukausien päästä
  • Kotisivusi ovat rikki, liian vanhat tai sivuja hoitanut webbipaja on pettänyt sinut
  • Haluat, että kotisivusi ovat enemmän kuin käyntikortti
  • Haluat panostaa nettinäkyvyyteen ja saada lisää asiakkaita kotisivujen avulla
  • Haluat erottua kilpailijoista eduksesi

Kenelle ViikkoVääntö ei sovi?

  • Toimit minimibudjetilla
  • Haluat vain edulliset perussivut
  • Tarvitset enemmän kuin 5 sivua

Sivututka ViikkoVääntö kotisivupaketissa saat:

1-5 sivua

Räätälöimme kotisivuillesi 1-5 uniikkia sivua, joiden tarkoituksena on tuoda yrityksellesi lisää asiakkaita ja toimia myyntikoneena.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla saadaan kotisivut mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden hakutuloksissa.

3kk ylläpito

Ylläpidon ansiosta sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen eteen. Hoidamme puolestasi sivuston päivitykset ja mahdolliset muutostyöt.

Ainutlaatuinen räätälöity tyyli

Annat kävijälle modernin ja uskottavan kuva yrityksestäsi uniikkien ja räätälöityjen kotisivujen avulla.

Hakusana-analyysi

Tutkimme hyödyllisimmät ja parhaat hakusanat, jonka avulla sivustosta voidaan rakentaa tuloksia tuottava myyntikone.

Myyvien tekstien toteutus

Toteutamme kotisivujen myyvät tekstit puolestasi.

Helppo käytettävyys

WordPress hallintajärjestelmän ansioista voit helposti lisätä tai poistaa tekstejä ja kuvia sivuilta muutamalla klikkauksella.

Toimii kaikissa laitteissa

Kotisivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin isoista laajakuvanäytöistä aina pienimpään mobiilinäyttöön tarjoten parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Maksuton tuki

Et jää yksin sivustosi kanssa, vaan autamme mielellämme jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä kotisivuihin liittyen.

Kävijäseuranta

Google Analytics Kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja rahanarvoista tietoa nettisivuillasi vierailleista käyttäjistä.

Blogi

Blogi on loistava keino jakaa tietoa ja raikkaita ajatuksia. Blogia voivat myös asiakkaasi kommentoida ja sitä on helppo hallinnoida sisällönhallintajärjestelmästä.

100% tyytyväisyystakuu

Olemme varmoja palvelumme laadusta. Jos et ole täysin tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen, niin saat kaikki rahasi takaisin.

Muuta mahtavaa

Saat kotisivuihisi myös mm. lomakkeet, kuvagalleriat ja muuta mahtavaa. WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana.


Näin teemme kotisivuistasi myyntikoneen viikossa

ViikkoVääntö-paketissa Sivututkan pojat painavat lähes tauotta töitä kotisivujesi eteen ja valmista tulee viikossa. Räätälöidyt ja tuloksia tuottavat kotisivut viikossa, kuulostaako mahdottomalta? Näin me sen teemme:

Selvitämme tarpeesi ja toiveesi ja sovimme toteutusviikon

Tutustumme sinuun ja yritykseesi, jotta voimme rakentaa juuri sinulle sopivat ja tuloksia tuottavat kotisivut. Sinä olet asiantuntija omalla alallasi, ja meidän tehtävä on tuoda osaamisellesi näkyvyyttä netissä. Samalla sovitaan myös toteutukseen käytettävä viikko.

Ma - Ti: Suunnittelemme kotisivujesi ulkoasun ja tekstit

Sovitusta toteutusviikosta maanantai ja tiistai kuluu sivuston ulkoasun ja tekstien kimpussa. Alamme miettimään millä tavalla saisimme vietyä brändisi ja tavoitteesi nettiin parhaiten. Jokaisen eri sivun ulkoasu mallinnetaan kuvamuotoon ja myyvät tekstit laaditaan. Keskiviikkona pidetään palaveri, jossa pääset kommentoimaan ja tekemään muutosehdotuksia ulkoasuun ja teksteihin.

Ke - To: Kotisivujen rakentaminen

Keskiviikko ja torstai vierähtää sivuston rakennushommissa. Sivusto koodataan suunnitelmien ja palautteen perusteella testiosoitteeseen valmiiksi. Sivuista tehdään mobiiliystävälliset ja kaikissa laitteissa toimivat. Saat linkin toimivaan sivustoon ja pääset sitä itse kokeilemaan.

Pe-Su: Viimeistely ja julkaisu nettiin

Perjantai ja tarvittaessa viikonloppukin kuluu sivuston viimeisten kulmien hiomiseen. Viimeistään sunnuntaina julkaisemme sivuston nettiin koko maailman ihasteltavaksi. Sivuille asennetaan kävijäseuranta ja tehdään viimeiset tekniset viilaukset hakukoneita varten, jotta kotisivut tuottaisi sinulle mahdollisimman hyviä tuloksia. Viritämme sivuston hallintanäkymän ja toiminnot tarkasti kuntoon, jotta kotisivuja olisi helppo ja mukava käyttää.

Ohjeistus ja tuki

Vaikka kotisivusi ovat netissä, työmme jatkuu. Monille oikea työ on vasta alussa! Olemme tukenasi ja turvanasi niin paljon tai vähän kuin tarvitset. Saat yksityiskohtaiset käyttöohjeet sivuston helpoksi tehtyyn hallintaan ja tarvittaessa ohjeistamme kädestä pitäen. ViikkoVääntö-pakettiin kuuluu 3kk Sivututka ylläpito, jolloin sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sivujen tai päivitysten eteen!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous Sivututka ViikkoVääntö kotisivupaketista alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme viestit luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Etkö vielä vakuuttunut?

Tutustu Työnäytteisiin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin referenssitarina kertoo enemmän kuin kokonainen kirja. Toki voisimme puhua vaikka koko päivän kotisivupalvelustamme, mutta ketä kiinnostaa kuulla lisää myyntipuheita? Tutustu kotisivureferensseihimme ja jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme.