Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Asiakkaidemme kokemuksia Sivututkan kotisivupalvelusta

Sivut ovat uniikit ja persoonalliset

Hanna-Maaria Okkonen & Jussi Ylönen - Lex Uleåborg


Antti onnistui kertaheitolla hakemaan sivuille ajatellun fiiliksen: asiantunteva, mutta helposti lähestyttävä. Sivut ovat uniikit ja persoonalliset. Olemme saaneet kuulla paljon hyvää palautetta sivuista.

Juho Laurio

Täysi kymppi toteutuksesta

Juho Laurio - NokiMestarit


Erittäin kustannustehokasta ja asiantuntevaa palvelua! Täysi kymppi toteutuksesta, kaikkia toiveita kuunneltiin ja saatiin jopa enemmänkin! Käytämme varmasti jatkossakin Sivututkan palveluita.

Minna Kupulisoja Volter

Lopputulos ylitti odotuksemme kirkkaasti!

Minna Kupulisoja - Volter


Projekti oli pitkä ja varmasti meidän muuttuvat speksit koetteli hermoja, silti kommunikointi Sivututkan kanssa sujui aina todella positiivisessa hengessä. Sivututka kuunteli erittäin hyvin meidän visiota ja toiveita sivuston suhteen ja loi omalla osaamisellaan sivuille toimivan, modernin ja raikkaan ulkoasun. Lopputulos ylitti odotuksemme kirkkaasti!

Lauri Rauhala

Haastava projekti vedettiin mallikkaasti maaliin

Lauri Rauhala - Fitter


Haastava ja tarkkaan räätälöity nettisivuprojekti vedettiin mallikkaasti maaliin aikataulussa. Fitterin monimutkaisen verkkokaupan luominen onnistui hyvin. Pieniä lisätöitä teetettiin varmaan päivittäin sitä mukaa, kun projekti eteni ja tiesimme mitä todella tarvitsimme. Sivututka hoiti nämä kaikki todella nopealla vasteajalla.

Brändityö tehtiin kanssa Sivututkalla ja siitä tuli loistava ja katu-uskottava. Varsinkin alkupään Core-harjoitus jäi mieleen ja loi pohjan kaikelle viestinnällemme ja näkyvyydellemme ulospäin.

Pitää mainita vielä konkreettinen seikka: eräs kuntosaliasiakkaamme todellakin teki valinnan meidän ja kilpailijamme välillä vain meidän nettisivujemme uskottavuuden takia. Kilpailijalla ne olivat hutaisemalla tehty ja vaikka heidän kokemus markkinoilla oli moninkertainen, me saimme asiakkuuden.

Projekti onnistui täyden kympin arvoisesti

Timo Sipilä - Juha Sipilä verkkosivuprojekti


Keskustan puheenjohtajan, pääministeri Juha Sipilän kotisivut uusittiin erityisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen. Huomiota kiinnitettiin varsinkin blogin parempaan luettavuuteen. Samalla raikastettiin koko sivuston ilme. Projekti onnistui täyden kympin arvoisesti.

samuli järvinen

Sivututka ylitti jopa omat odotuksemme!

Samuli Järvinen - UNIQ - Entertainment Oy


Sivututka laittoi kotisivumme (UNIQ – Entertainment & Scandinavianhunks) uusiksi ja ylitti jopa omat odotuksemme! Koko projektin ajan pysyttiin asetetuissa aikatauluissa ja saimme huimasti uusinta tietoa siitä, kuinka sivut tänä päivänä voi ja kannattaa toteuttaa.

Lisäksi kommunikaatio ja yhteisymmärrys Sivututkan kanssa oli helppoa ja vaivatonta ja mikä yritykselle myös luonnollisesti tärkeää, oli Sivututka hinnoittelultaan useita muita alan toimijoita huomattavasti järkevämpää eli huokeampaa. Uudet sivumme ovat nyt näyttävät sekä täydellisen responsiiviset ja toimivat. Voimme aidosti suositella Sivututkaa kaikille kotisivujensa uudistusta suunnittelevalle yritykselle!

Sellaista asiantuntemusta, jota me halutaan.

Anssi Ahonen - Taksi Ahonen


Meille oli projektin alusta lähtien tärkeätä, että kumppani ymmärtää meidän liiketoiminnan periaatteet ja tietää tarkasti mitä vaatimuksia me sivustolta halutaan. Sivututkalta vastattiin heti alusta asti, että kaikki onnistuu. Se on sellaista asiantuntemusta, jota me halutaan.

Suosittelen Sivututkaa kaikille jotka suunnittelevat uusia täysin sinun tai yrityksesi näköisellä ulkoasulla olevia kotisivuja, yhteydenpito on luontevaa sekä palvelu ammattitaitoista ja luotettavaa.

Lopputulos on erittäin raikas, helposti selattava ja kaupallinen.

Esa Heikkinen - Hele Homes


Kotisivumme valmistuivat aikataulun mukaisesti ja lopputulos on erittäin raikas, helposti selattava ja kaupallinen. Alusta asti Sivututkalla oli ammattimainen ote asiaan ja kotisivuprojektimme sujui hienosti kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yhteydenpito oli ongelmatonta koko projektin ajan.

Sivututka osasi myös ehdottaa meille ratkaisuja, joita emme olisi itse osanneet edes pyytää. Sivumme esimerkiksi löytyvät nyt hakukoneissa helposti. Sivut valmistuivat tarjouksen mukaan ja loppulasku vastasi tarjousta.

Sivuja on helppo itse ylläpitää selkeiden ohjeiden ansiosta vaikka meillä ei yrityksessä olekaan erityistä it-osaamista. Lisäilemme helposti päivittäin myytäviä kohteita ja uutisia sivuille muutamalla klikkauksella.

Voin lämpimästi suositella Sivututka Oy:n palveluja.

Olemme kaikin puolin tyytyväisiä lopputulokseen.

Kati Pöllänen - Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy


Yhteistyö sujui ongelmitta. Viesteihin reagoitiin nopeasti ja asiat rullasivat koko ajan sujuvasti eteenpäin. Meidän toiveita kuunneltiin ja ne otettiin hienosti huomioon. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä lopputulokseen.

Vesa-Matti Vehkaperä

Suosittelen!

Vesa-Matti Vehkanperä - Kuntokoutsi


Olen todella tyytyväinen kuinka nopealla aikataululla sain päivitettyä Sivututkan avulla yritykselleni uudet kotisivut, tietyillä lisämausteilla juuri sen näköiseksi kuin halusinkin ja ehkä vähän enemmänkin. Kokoajan pysyin mukana mitä on tehty ja mitä tullaan tekemään. Suosittelen!

Sari Mattila

Yhteistyö oli todella sujuvaa.

Sari Mattila - Hieronta Sari Mattila


Yhteistyö Sivututkan kanssa oli todella sujuvaa. Antti vastasi nopeasti sähköposteihin, kertoi koko ajan missä mennään, mitä tapahtuu seuraavaksi ja millä aikataululla seuraava vaihe toteutetaan. Pääsin useita kertoja kommentoimaan sivun versioita ja esittämään omat muutostoiveeni ja ne myös toteutettiin. Aikataulu piti eikä budjetti ylittynyt. Sivuja on helppo päivittää myös itse Sivututkan antamilla ohjeilla. Voin suositella lämpimästi!

Positiivisesti olen yllättynyt

Armi Kawamura - Kartanonväki Oy


Sivututka on tehnyt hyvää työtä ja olen tyytyväinen kotisivuihimme. Positiivisesti olen yllättynyt siitä kuinka joustavasti ja nopealla aikataululla saimme valmista.

Erityistä kiitosta ansaitsee nopeat vastaukset

Teemu Nisu - Lakikaari


Teetimme hyvin onnistuneet verkkosivut Sivututkan kautta. Erityistä kiitosta ansaitsee nopeat vastaukset yhteydenottoihin.

Käytännön asiat ovat sujuneet helposti

CG Wentzel - Teatteri Taimine


Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen miten kotisivujen toteuttaminen on sujunut. Ne toimivat hienosti ja käytännön asiat ovat sujuneet helposti ja moitteettomasti.

Voin lämpimästi suositella

Päivi Riento - Kultahevonen Ky


Kiitos loistavasta yhteistyöstä kotisivu- ja verkkokauppaprojektimme kanssa! Olen hyvin tyytyväinen siihen, miten nopeasti löysitte sen punaisen langan minun toimialastani ja teitte sivuistani juuri minun näköiset. Neuvot olivat myös selkeät ja tukea sekä apua oli jatkuvasti saatavilla. Hieman yllättäenkin sitä huomasi itsekin osaavansa yhtä ja toista, kun opastus oli niin selkeää. Voin lämpimästi suositella teitä muillekin!

Nopea ja erittäin hyvä palvelu

Ulla Korvela - Kiinteistö Oy Kempeleenkartano


Suuret kiitokset hienoista sivuistamme. Nopea ja erittäin hyvä palvelu, voin suositella kenelle vaan.

Aikahyppy tuntuu 15 vuodelta

Laura Kohta - Pakmelo Oy


Täällä ollaan tosi tyytyväisiä ulkoasuun ja pirteään väriin. Aikahyppy tuntuu sekä ulkonäöllisesti että ylläpidollisesti 15 vuodelta. Kiitos myös nopeasta ja joustavasta kehitystahdista, ehdittiin erittäin hyvin tavoiteaikaan.

Pekka Kurkela

Kiitos mutkattomasta kotisivuprojektista!

Pekka Kurkela - Profi Tuote Oy


Kiitos onnistuneesta ja mutkattomasta kotisivuprojektista! Projekti eteni sopivaa vauhtia ja sivuista tuli sellaiset kun olin ajatellutkin. Selkeät ja ammattimaiset.

Lopputulosta on kiitelty laajasti

Raija Tuominen - Oulun seudun yrittäjänaiset ry


Sivututka oivalsi toiveemme loistavasti ja visualisoi ne hienosti. Suunnitteluun Sivututka toi mukaan mainioita omia ideoita. Muutosehdotukset toteutettiin järkevästi ja muutokset dokumentoitiin. Sivut valmistuivat hyvin aikataulussaan. Yhteistyö sujui kaiken kaikkiaan mutkattomasti. Lopputulosta on kiitelty laajasti: aktiivinen yhdistyksemme hypähti visuaalisestikin tähän päivään uusien nettisivujen myötä!

Suosittelen lämpimästi.

Eero Kiianmies - Biottori Oy


Lopputulos on joustavalla ja nopealla aikataululla toteutettu selkeä kokonaisuus, jonka päällimmäinen tarkoitus oli kuitenkin luoda uusi edustava perussivusto nopeasti. Sivututka tekaisi hieman suuntia antamalla oma-aloitteisesti raakaversion, joka oli yllättävän lähellä lopullista toteutusta. Muutamalla pienellä muutoksella sivusto oli julkaisukunnossa ja hintaluokka muihin kokemuksiin verrattuna oli kohdallaan. Suosittelen lämpimästi.

Voin suositella Sivututkaa lämpimästi

Juha Ahtonen - Paula Lehtomäki avustaja


Yhteistyö, sen selkeys ja joustavuus oli todella hyvä. Sekä se, että Sivututka piti aina ajan tasalla, mitä on tehty ja antoi kommentteja, mitä kannattaa tehdä tai jättää tekemättä. Voin suositella Sivututkaa lämpimästi muillekin!

Suosittelen lämpimästi Sivututkaa

Mauri Pehkonen - Tilitoimisto Mauri Pehkonen Oy


Suosittelen lämpimästi Sivututkaa kun meidän asiakkaamme tarvitsevat nettisivuja tai niiden parantamista.

Voi pojat ja veljenpojatkin kun tuli hyvä paketti!

Pekka Seppänen - Oulun Kojeistotarvike Oy


Päätimme uusia ysärivuosilta hyvin palvelleet webbisivumme 2010 -luvulle niin designin kuin sisällönkin osalta. Tarjouksia kyseltiin monilta tekijöiltä, mutta Sivututka löi pöytään hinnan joka oli vain neljäsosa hulluimmasta tarjouksesta! Sivut tehtiin ja voi pojat ja veljenpojatkin kun tuli hyvä paketti! Ilman Sivututkaa varmaan vieläkin suunniteltaisiin välilehdille sopivampia nimiä. Kannattaa käyttää ammattilaista apuna niin tulee se tuloskin joskus ulos.

Räätälöidyt kotisivuratkaisut

Kotisivupalvelumme

Toteutamme sinulle räätälöidyn ja oikeita tuloksia tuottavan WordPress kotisivupaketin, olitpa sitten yhden tai 50 henkilön yritys.