Hakukoneoptimointi - Maksa vain tuloksista

Tuloksiin perustuvassa hakukoneoptimoinnissa et maksa turhasta. Emme lähetä sinulle yhtään laskua, ennen kuin kotisivusi ovat hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Tulosperusteista hakukoneoptimointia saat paikkaan tai alueeseen perustuville hakusanoille.

Lue lisää Paljonko maksaa?

Pyydä maksuton tilannearvio kotisivujesi hakukoneoptimoinnista

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.


Yrittäjä: Oletko olemassa?

Asiakkaasi löytävät tarvitsemansa tuotteet ja palvelut hakukoneista hakemalla. Jos kotisivusi ei ole Googlen hakutuloksissa ensimäisellä sivulla, niin monesti sinua ei ole asiakkaallesi olemassakaan. Tällöin menetät euroja joka päivä ihan turhaan. Hakukoneissa hyvin sijoittuvat sivut ovatkin monille yrityksille elinehto.

Olemassaolosi on aika helppo testata: Mene Googleen ja tee muutama haku liittyen suosituimpiin palveluihisi. Sijoittuuko sivustosi hakutulosten ensimmäiselle sivulle? Jos ei, niin asialle kannattaa alkaa kiireesti tekemään jotain.

Hakukoneoptimoinnilla lisää asiakkaita

Hakukoneoptimoinnilla lisää asiakkaita

Hakukoneoptimointi on useimmille yrityksille ylivoimaisesti tehokkain markkinointitapa. Asiakkaasi luottavat Googlen hakutuloksiin ja siellä hyvin sijoittuminen tarkoittaa sinulle lisää asiakkaita.

Maksa vain tuloksista

Maksa vain tuloksista, turvallisesti

Sinun ei tarvitse luottaa toimimattomaan markkinointiin. Meillä maksat vasta, kun olemme saaneet verkkosivusi Googlen etusivulle, eli kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukkoon.

Hakukoneoptimoinnin ammattilaiset

Hakukoneoptimoinnin ammattilaiset

Me Sivututkan pojat olemme optimoineet jo satoja verkkosivuja hyvin tuloksin. Ota yhteyttä ja laitetaan verkkosivusi näkyville Googlessa! Siellä ne asiakkaasikin ovat.


Tulosperusteisessa hakukoneoptimoinnissa et maksa turhasta!

Eikö sinua kiinnosta maksaa markkinoinnista, joka ei toimi? Ei tarvitsekaan, sillä et saa meiltä yhtään laskua ennen kuin sivustosi on hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Kun olemme onnistuneet työssämme ja verkkosivusi ovat Googlessa kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukossa, niin maksat vain päivistä, joina sijoitut näille kymmenelle ensimmäiselle sijalle. Saat joka kuukausi raportin päivittäisistä sijoituksistasi.

Kuinka paljon hakukoneoptimointi maksaa?

Toisin kuin muille, meille et maksa mitään ennen kuin sivustosi on hakutulosten ensimmäisellä sivulla. Ei enää rahan haaskausta toimimattomaan markkinointiin! Maksat pelkästään niistä päivistä, kun verkkosivusi on Googlessa kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukossa valitulla hakutermillä.

Tulosperusteisen hakukoneoptimointi onnistuu paikkaan tai alueeseen perustuville hakutermeille, kuten "kampaamo oulu". Hintoihin lisätään alv 24%:

Sijoitus 11+

Sijoituksesi 11+

0/ päivä

Sijoitus 7-10

Sijoituksesi 7-10

2/ päivä

Sijoitus 4-6

Sijoituksesi 4-6

3/ päivä

Sijoitus 1-3

Sijoituksesi 1-3

4/ päivä


Aletaanko hommiin?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja jutellaan projektistasi. Aluksi autamme sinua löytämään sopivat ja tuottoisimmat hakutermit. Tämän jälkeen optimoimme verkkosivusi sijoittumaan tällä hakutermillä ja sinä pääset nauttimaan lisääntyneestä asiakasmäärästä.